Avbokningsregler

AVBOKNINGSREGLER FÖR VÅRA AKTIVITETER:

Som privatperson eller företag kan man boka våra produkter via vårt onlinebokningssystem. 

AVBOKNING:
Bokningen är bindande om bokningen sker online. Avbokning kan göras innan ankomst men debiteras fullt ut.

OBS – vid enormt dåligt väder kan vi själva komma att ställa in aktiviteten pga säkerhet, i dessa fall blir ni såklart inte betalningsskyldiga. Lite regn och blåst är ingen fara, det är när det blir stormbyar, åskoväder etc som vi väljer att avbryta eller ställa in.

Vid frågor angående avbokning Orust Kajak:

0304-512 00

info@orustkajak.se

 

YTTERLIGARE INFORMATION SAMT AVBOKNINGSREGLER GÄLLANDE KÖP:

FÖRETAGSINFORMATION
Orust Kajak & Fritid ägs av:
VätternEvent & C:o, 556793-5092
Postadress: Stormvägen 7, 591 72 Motala
0141-234 200
info@vatternevent.se

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter om inget annat anges. Totalkostanden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet.

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR
Ta emot en order
Bokning av aktiviteter som sker i vårt onlinebokningsystem trillar rakt in i vårt eget bokningssystem. Bokningar som ni själva lägger in här behöver inte bekräftas från oss – de blir skarpa bokningar direkt, det ni bokat är det som är bokat helt enkelt. Om något sker som gör att aktiviteten inte kan genomföras från vår sida, ex extremt dåligt väder, så kommer ni att få besked om detta och får då också tillbaka alla de pengar ni förskottsbetalt.

Personupplysningar
VätternEvent behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register än vårt eget. Notera dock att VätternEvent har fem varumärken: VätternEvent, Omberg Zipline, VätternKajak, OrustKajak och BeachCrib i Varamobaden

Kortinformation
När du handlar hos VätternEvent / Orust Kajak behandlas betalningen av QuickPay, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.